Naša zgodba

MESTNA OPTIKA je podjetje z dolgo in bogato tradicijo poslovanja s področja korekcije in zaščite vida. Centralna enota v središču Ljubljane na Kongresnem trgu 9, posluje že vse od leta 1946, svoje poslovne enote pa ima odprte v vseh regijskih centrih po Sloveniji. Po kazalnikih poslovanja je Mestna optika vodilno podjetje s tega področja v Sloveniji tako po številu poslovnih enot kot tudi po finančnih rezultatih..

Ponosni smo na dejstvo da letno opravijo stranke v poslovnih enotah Mestne optike več kot 30.000 nakupov.

Poslanstvo

Načelo in poglavitni cilj našega podjetja je zadovoljna stranka! Temeljimo na strokovnosti, kvalitetnem, transparentnem, poštenem in osebnem svetovanju. Strokovno izobraženo prodajno osebje zna prisluhniti vašim željam, vam svetovati pri izbiri korekcijskih okvirjev, sončnih očal in kar je najbolj pomembno imajo znanje in izkušnje potrebno pri izbiri stekel za korekcijska očala.

V podjetju si prizadevamo, da ves čas sledimo modnim smernicam, novim tehnologijam in novim spoznanjem tako na področju ponudbe okulističnih storitev kot optičnih izdelkov.

Naše storitve obsegajo celoten proces. Od  merjenja refrakcije-dioptrije, do izdelave končnega izdelka-očal. Nudimo tudi popravila optičnih izdelkov(menjava nosnikov, vijakov, lotanje…).

Cilji

Obdržati ugled in dolgoletno bogato tradicijo poslovanja s področja korekcije, širiti se tako na domačem kot tujem trgu, dopolnjevati ponudbo optičnih pripomočkov in okulističnih storitev.

Stiki z javnostjo

Potrebujete dodatne informacije, pojasnila. Ali bi nas želeli kaj vprašati? Stopite v stik z nami. Izpolnite obrazec in nam ga pošljite. V najkrajšem času Vam posredujemo povratno informacijo, odgovor.